Over NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Ook in Grolloo zijn er weer veel verenigingen die hieraan meedoen. 

Meedoen

Ook meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke klus op de website https://www.nldoet.nl/zoeken en meld je aan. Alleen, of nog leuker met je sportclub, muziekvereniging, school, ijsvereniging, collega’s of familie! Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Aantoonbaar is dat mensen die vrijwilligerswerk doen gelukkiger zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!