Bestellen vlag

Yes! Eindelijk kan de vlag uit! Na een periode van lang wachten, kunnen we dan eindelijk vooruitkijken. We kunnen toch nog naar een mooi moment in 2020 toe leven. 

Het moment is daar en zoals Janick Meursing al eerder omschreef: laten we de vlag uit hangen op het moment dat de coronacrisis voorbij is. Nu zal dat nog wel even duren, maar we mogen vanaf september toch al meer. Sportverenigingen mogen weer starten en dat is toch wel een moment van vreugde. Tijd om de vlag te uit te hangen!

Vanuit VDGO Grolloo willen we daarom starten met vlaggen bestellen. Door massaal deze vlaggen op te hangen, zorgen we samen voor een herkenbare uitstraling in Grolloo, Papenvoort en Vredenheim. Een vlag om trots op te zijn. De vlag om uit te hangen op onze mooie evenementen.

Er zal de komende weken nog twee keer een oproep in het sportblad gedaan worden op 26 augustus en 9 september. Daarnaast zullen er ook flyers rondgebracht worden met het invulformulier. Deze kun je vervolgens inleveren bij Boerhaarshoeve Grolloo of Zuiderstraat 7 in Grolloo. 

Op www.sgogrolloo.nl kun je digitaal je vlag bestellen. Uiteraard zal je ook wat berichtjes voorbij zien komen op de Facebookpagina van VDGO Grolloo.

Hoe bestel ik de vlag?
Ben jij inwoner van Grolloo, Papenvoort of Vredenheim? Dan kun je de vlag bestellen. De vlag kan vervolgens opgehaald worden aan Zuiderstraat 7 in Grolloo. We willen in een grote order de vlaggen bestellen om de prijs zo laag mogelijk te houden. Daarom zetten we de deadline op 14 september 2020. Je kunt je vlag bij ons bestellen tegen de volgende prijzen:

Je kunt kiezen uit drie soorten vlaggen:

• Gevelvlag – 100 x 150 cm
prijs p.st. € 22,50 exclusief btw
(€ 27,23 incl. 21% btw)
Details: gezoomd, kopband en koord. 
115 gr. glanspolyester vlaggendoek 
(standaard kwaliteit)

• Gevelvlag – 100 x 150 cm
prijs p.st. € 27,50 exclusief btw
(€ 33,28 incl. 21% btw)
Details: gezoomd, kopband en koord.
Titan Spunpolyester 160 gr. Vlaggendoek
(Nederlandse vlag kwaliteit)

• Mastvlag – 150 x 225 cm
prijs p.st. € 67,50 exclusief btw
(€ 81,68 incl. 21% btw)
Details: gezoomd, kopband en kunststof haken. 
Titan Spunpolyester 160 gr. Vlaggendoek

Ben je niet helemaal zeker van welk materiaal je de vlag moet bestellen? Aan Zuiderstraat 7 in Grolloo ligt een proefstukje. 

Voor het bestellen van de vlag hebben we een aantal gegevens nodig. Na het invullen van de gegevens ontvang je per e-mail een bevestiging met daarin een betaalverzoek.

Hoe tof zal het zijn als we in het nieuwe seizoen 2020-2021 de vlag kunnen uithangen. Doe je mee?
Heb je vragen of wil je meer informatie kun je contact opnemen met:

Frida Lubbers
Schoonloërstraat 49, 9444 TH Grolloo. 
Telefoon: 0653629630 of mail info@bijotensien.nl