Bestellen vlag

Een groot aantal inwoners van Grolloo, Papenvoort en Vredenheim heeft inmiddels de vlag besteld. We kunnen wel stellen dat we mooie resultaten boeken. Kortom; wij zijn enthousiast. Meer dan enthousiast, we zijn trots. Trots op jullie! 

Betekenis van de vlag
Grolloo, Papenvoort en Vredenheim zijn kleine dorpen gelegen in de gemeente Aa& Hunze. Onze gemeente Aa & Hunze wordt vertegenwoordigd met het groen-gele vlak, ofwel de originele kleuren van de gemeente. Deze dorpen zijn omringt door het boscomplex Grollooërveld. Het bos laat ons het loo zien dat de dorpen aan elkaar verbindt. Van oudsher worden inwoners van Grolloo ook wel Grollerbokken genoemd. De bok is de vooruitstrevende Grollerbok. Papenvoort dankt haar naam aan voorde, een doorwaadbare plaats in een rivier. Vredenheim, ook wel oord van vrede, is afgeleid van Pax. Pax betekent “vredig”. Samen maakt het de vlag van Grolloo, Papenvoort en Vredenheim.

Al een vlag besteld, maar nog geen factuur ontvangen? Neem dan even contact op met Frida.

Heb jij nog niet de tijd of de mogelijkheid gehad om de vlag te bestellen? Er is nog een kleine voorraad, waardoor het nog steeds mogelijk is de vlag te bestellen.

Hoe bestel ik de vlag?
Ben jij inwoner van Grolloo, Papenvoort of Vredenheim? Dan kun je de vlag bestellen.

• Gevelvlag – 100 x 150 cm (€ 33,28)
Titan Spunpolyester 160 grams vlaggendoek
(Nederlandse vlag kwaliteit)

• Mastvlag – 150 x 225 cm (€ 81,68)
Titan Spunpolyester 160 grams vlaggendoek

Voor het bestellen van de vlag hebben we een aantal gegevens nodig. Na het invullen van de gegevens ontvang je per e-mail een bevestiging met daarin een betaalverzoek.

Hoe tof zal het zijn als we in het nieuwe seizoen 2020-2021 de vlag kunnen uithangen. Doe je mee?
Heb je vragen of wil je meer informatie kun je contact opnemen met:

Frida Lubbers
Schoonloërstraat 49, 9444 TH Grolloo. 
Telefoon: 06 53729630 of mail info@bijotensien.nl