SGO sportblad

Wekelijks wordt Grolloo van het verenigingsnieuws op de hoogte gehouden via het sportblad. Het Sportblad is digitaal gratis te lezen. In het sportblad staan, naast de wedstrijdverslagen, uitslagen en activiteiten, ook mededelingen van de diverse andere verenigingen in en om het dorp. Kortom, SGO Grolloo is een bloeiende en veelzijdige sportvereniging, waar inspanning en ontspanning hand in hand samen gaan.

Het SGO sportblad is een uitgave van Sportvereniging Grolloo en omstreken. Elke week staat dit blad weer vol spannende, interessante,  belangrijke en vooral sportieve verhalen. Om jullie op tijd van de nieuwste nieuwtjes te voorzien hanteren wij sportieve regels. Tijdens de vakanties is er GEEN SGO sportblad. Heb jij een mooi nieuwsitem of een goed redactioneel stuk? Stuur een e-mail en afhankelijk van de boodschap wordt jouw stuk gratis geplaatst.

• We fluiten af op zondagavond 22.00 uur
• Pass het materiaal door naar sportblad@sgogrolloo.nl

Adverteren in het sportblad
Daarnaast is het ook mogelijk om advertenties te plaatsen in ons sportblad. Wil jij jouw product of dienst extra onder de aandacht brengen? Stuur dan jouw advertentie door naar sportblad@sgogrolloo.nl.

Kosten advertentie:
A5 formaat (halve pagina)= 7,50 euro
A4 formaat (hele pagina) = 15 euro

Wil je regelmatig adverteren neem dan contact met ons op.

Het SGO sportblad via de mail ontvangen?
Meld je aan via onderstaand contactformulier.

SGO sportblad niet ontvangen?
Stuur een e-mail naar de redactie: sportblad@sgogrolloo.nl. Of lees het sportblad via onderstaande button.

Uitgave 3
SGO sportblad
LEES MEER
Uitgave 2
SGO sportblad
LEES MEER
Uitgave 1
SGO sportblad
LEES MEER
Uitgave 41
SGO sportblad
LEES MEER