Volleybal

Binnen SGO kennen we al jaren een volleybal afdeling. ln het Markehuis worden onze thuiswedstrijden gespeeld. Meestal spelen we op vrijdagavond of op de zaterdag deze thuiswedstrijden. Er zijn meerdere jeugdteams, afhankelijk van het aantal leden per leeftijdscategorie schrijven we de teams in. SGO heeft dames en heren senioren teams díe uitkomen in Nevobo competitieverband. Tenslotte is er op de maandagavond recreatievolleybal voor volwassenen.

We zijn een kleine vereniging met spelers niet alleen uit Grolloo. Uit de wijde omtrek komt men volleyballen bij SGO in Grolloo. Heb je interesse, neem dan even contact op met een van de bestuursleden, je bent van harte welkom om een keertje mee te komen trainen en te zien of het wat voor je is. Is volleybal de nummer 1 teamsport voor jou? Via deze link kun je eenvoudig lid worden van SGO.

Volleybal: teamsport nummer 1!

Volleybalbestuur
De afdeling Volleybal bestaat uit bestuursleden. Deze zijn te bereiken op volleybal@sgogrolloo.nl.

Competitie
Alle thuiswedstrijden van de Heren en Dames teams worden zo veel mogelijk op de vrijdagavond gespeeld. De schema’s van de teams staan op hun eigen pagina. Op de website van de NeVoBo vindt u nog meer informatie over uw favoriete team!

Wedstrijdschema’s en -uitslagen
Via de pagina’s van de teams kunt u doorgelinkt worden naar de Nevobo-site waar alle speelschema’s en uitslagen te vinden zijn. Voor het totaaloverzicht: klik hier.

Gesponsord door: Peter Suurd van GiSu & Heling & Partners