Loopgroep

Loopgroep S.G.O. heeft als voornaamste doel gezellig samen hardlopen. leder op zijn eigen niveau. Van beginner tot gevorderde hardloper. Recreatief of in wedstrijdverband. Een ieder van jong tot oud, is welkom om eens mee te trainen en te ondervinden of de loopgroep iets voor je is.

Lid worden
Lijkt het je leuk om mee te trainen met de loopgroep SGO? Kom dan eens langs bij de hardlooptraining in Grolloo op maandag of in Rolde op donderdagavond of neem contact op met de trainer. Je mag 3x gratis meetrainen om te kijken of de loopgroep iets voor je is.

De loopgroep traint 2 keer per week
Op maandag wordt er getraind onder begeleiding van Jan Vreugdenhil van 19.30 tot 21.00 uur in Grolloo en op donderdag van 19.30 tot 21.00 uur in Rolde door Henk Wiechers.

De Boerbosloop (Rolde), de Boomkroonpadcross (Drouwen) en de Kleine Moere cross (Grolloo). Deze Iopen zijn onderdeel van het Geopark Crosscircuit. Voor meer en actuele informatie zie https://www.facebook.com/geoparkhondsrugcrosscircuit/

Meer informatie
Facebook: https://www.facebook.com/loopgroepSGO/
E-mail: loopgroep@sgogrolloo.nl

Lees hier al onze berichten terug of bekijk onze agenda voor de komende periode.

De loopgroepleden worden binnen SGO vertegenwoordigd door Kristian Maters en Jan Postema. Zij wonen de bestuursvergaderingen van SGO bij en bewaken de belangen van de leden van de loopgroep SGO en haar trainers.