Sportweek SGO – Save the date!

Het afgelopen anderhalf jaar is het sporten bij SGO erg beperkt door Corona. 

In deze Corona-periode zijn velen blijven sporten, individueel of in kleine groepjes en in de buitenlucht. Anderen hebben het sporten en bewegen tijdelijk op een lager pitje gezet of zijn gestopt. De bekende neuropsycholoog Erik Scherder (wie kent hem niet) geeft zelfs aan dat Corona de bewegingsarmoede heeft versterkt.

Gelukkig lijkt het einde van alle beperkingen in zicht en wij hopen en rekenen er eigenlijk ook op dat we na de zomer weer vrijuit met elkaar kunnen sporten, trainen en ook weer competitie wedstrijden spelen.

Vanuit SGO willen we na de zomer energiek en feestelijk van start gaan. In de week van 13 t/m 18 september, van maandag tot en met zaterdag organiseren we een SGO-Sportweek.

Elke dag (morgen, middag en/of avond) zal een SGO-afdeling in de spotlights staan. Elke afdeling verzorgt een eigen en deels ook nieuw en uitdagend sportprogramma voor de eigen leden èn voor iedereen die kennis wil maken met deze sporten. Daarnaast zullen er enige side-events zijn met andere vormen van bewegen, die niet binnen SGO maar wel in ons dorp worden beoefend.

Bij de aftrap en bij de afsluiting zullen enkele interessante en bekende sprekers hun ervaringen met verschillende uitdagingen met ons delen.

Op zaterdag sluiten we af met een Grand Finale!

En oh ja, bestond SGO vorig jaar geen 75 jaar? En dat wilden we toch vieren? Dat gaan we nu doen op zaterdagavond met een SGO75+1-pubquiz en het grote SGO-feest. 

Om deze Sportweek te kunnen houden, is SGO een mooie financiële bijdrage toegezegd  vanuit het Sport- en beweegakkoord Aa en Hunze!

Meer nieuws in het sportblad na de zomervakantie. Noteer alvast in de agenda:

maandag 13 t/m zaterdag 18 september 2021!

Klein voorbehoud: Er zijn geen beperkingen door Corona bij de bijeenkomsten en bij het sporten.