Tiedverdrief

Het laatste sportblad vóór de zomervakantie is ook voorlopig meteen de laatste Tiedverdrief.

Onder het genot van een kop koffie zaten we donderdagmorgen met de schrijvers van Tiedverdrief bij elkaar. Hoe is het bevallen, gaan we door en zo ja hoe?

Gezamenlijke conclusie is, dat de Corona-crisis ons op een spoor heeft gezet, wat zonde is om nu helemaal te laten stoppen. Daarvoor zijn de reacties ook te positief. Aan de andere kant, wekelijks en dan bijv ook nog 4 interviews, dat wordt teveel.

Na enkele mooie verhalen en een gezellig gesprek zijn wij op het volgende uitgekomen. Na de zomervakantie doen wij:

  • wekelijks één interview door Siny of Roelof
  • 1x per week een Drentse anekdote van Bas
  • 1x per week Nieuws uit de Natuur door Dick
  • periodiek iets over Natuurkunde van Jan

Wat alle schrijvers missen is interactie met de lezers. Wij doen een beroep op jullie als lezers om ons te laten weten wat je van de stukjes vind. Waaraan is behoefte, wat kan beter, zijn er thema’s die je graag terug ziet, enz. Wij realiseren ons dat het net gaat als met de krant, je pikt eruit wat je interesseert. Dus 100% interessant voor iedereen, dat gaat niet lukken, maar de helft boeiend voor 75% van de lezers is ook al mooi. Binnen onze mogelijkheden spelen wij graag in op de behoeftes van de lezers. Wat wil Grolloo lezen van Grolloo? Wij horen het graag en staan open voor jullie suggesties!! Een telefoontje, mailtje of iemand van ons op straat aanschieten, heel graag.

Ook nodigen wij mensen uit om onze groep te versterken, de gemiddelde leeftijd naar beneden te halen of – ook al is het maar één keer- eens iets op te sturen.

Wij wensen jullie veel lees- en puzzelplezier met deze laatste uitgebreide versie van Tiedverdrief (nr11). In het eerste sportblad na de zomervakantie (dat zal zijn op 23 augustus) zijn wij er weer in afgeslankte vorm. Tot slot, iedereen een hele fijne vakantie, op 1,5 meter.

Bas, Dick, Jan, Roelof en Siny Voor uw reactie: Siny Vink, M 06-36511015, E dorpscoordinator@grolloozorgt.nl