We missen jullie!!

En wat missen we toch het samen zijn, en dan niet alleen de sportieve top prestatie die er ieder week tot vaak 2 keer toe geleverd werd, maar zeer zeker ook het sociale samen zijn met elkaar. Van tactische volleybal onderwerpen tot de oplossingen van de grootste wereld problemen werden toch even in een 1,5 uur ter veld gebracht.

De afgelopen tijd hebben we op verschillende momenten gekeken, of we tussen de regels door toch mogelijkheden zouden kunnen vinden om het volleyballen weer op te pakken. Na de eerste golf, hebben we dit ook gevonden en konden we toch weer een aantal weken tegen de ballen aan slaan. Toch werden we in de nieuwe lock down weer tot stop geroepen.

Op dit moment wordt er vanuit NEVOBO het volgende genoemd;
In het landelijk protocol verantwoord sporten vind je alle richtlijnen en maatregelen waaraan alle sporters, sportverenigingen en -bonden zich aan moeten houden. Tot en met 9 februari is binnensport niet mogelijk voor amateurs. Ook gaat de avondklok in per zaterdag 23 januari. Deze zal tot in ieder geval 10 februari (4.30 uur) van kracht zijn tussen 21.00 en 04.30 uur.

We hopen op korte termijn weer de mogelijkheden te krijgen om de zaal weer te verlichten en jullie allen weer te mogen ontvangen. Zeker houden we het nieuws hierop in de gaten. Mocht er iemand zijn die opmerkingen, ideeën of vragen heeft, neem gerust contact op.

Groeten Erik en Eddy