Wedstrijdverslag Fitboys JO9-1-SGO JO9

Heeft u ons ook gehoord? Het was feest in het dorp!

Nadat we kampioen zijn geworden in de 3e klasse hebben we alle wedstrijden nog knap winnend weten af te sluiten in de 2e klasse en stond voor onze dame en heren zaterdag onze laatste competitiewedstrijd tegen Fitboys JO9-1 in Beilen op het programma.

Aan motivatie was geen gebrek, winnen van Fitboys en we zijn Kampioen! Fitboys zou zich niet zomaar even gewonnen geven en opende de score 1-0 en 2-0. We vochten ons goed terug, een steekballetje van Remon op Jidde, die ronde goed af 2-1. Fitboys trapte af en kwam goed opzetten maar Daan stond zijn mannetje en kon de bal onderscheppen en passte naar Remon, die zag Jidde vrij staan en scoorde 2-2.

Beide clubs weigerden zich gewonnen te geven en er werd een mooie fanatieke pot voetbal neer gezet. 2-3 > 3-3 > 4-3 over er weer werd er gescoord 6-5, vlak voor rust wist Lotte de gelijkmaker te scoren, met 6-6 gingen we de kleedkamer in.

Daar werden we warm onthaald door onze supportersvereniging van SGO met wat lekkers, zodat we weer vol energie aan de 2e helft konden beginnen, Dank daarvoor!

De 2e helft ging weer aardig gelijk op Jorn maakte met een afstand schot 6-7. Ook kreeg Matte die goed debuterend mee deed een mooie kans, maar Fitboys wist die te onderscheppen. Daarentegen hadden Gert-jan en Jidde meer geluk 7-9. En dankzij het goed verdedigende spel van Bas en de fanatieke Floris werd dat ook de eindstand 7-9 Winst!

Weer op naar Grolloo waar u ons vast luid toeterend heeft gehoord. En door naar Schoonloo waar we werden uitgenodigd door Eetcafe Hegeman om een lekker ijsje te komen eten, Dank! En weer terug naar Grolloo om bij “Gerrie”lekker patat te komen eten samen met de JO10.

Het was een mooi en gezellig kampioensfeest! Jan-Peter Hofsteenge, Bert Oldenburger, Markwin Jagt, Andre Oeben, Albert-jan Zinger Trainers, begeleiders & coach bedankt voor dit mooie seizoen!

Programma JO9:
18 Juni Toernooi LTC Assen
02 Juli Toernooi VV Annen