Yes! Eindelijk kan de vlag uit!

Na een periode van lang wachten, kunnen we dan eindelijk vooruitkijken. We kunnen toch nog naar een mooi moment in 2020 toe leven. 

Het moment is daar en zoals Janick Meursing al eerder omschreef: laten we de vlag uit hangen op het moment dat de coronacrisis voorbij is. Nu zal dat nog wel even duren, maar we mogen vanaf september toch al meer. Sportverenigingen mogen weer starten en dat is toch wel een moment van vreugde. Tijd om de vlag te uit te hangen!

Vanuit VDGO Grolloo willen we daarom starten met vlaggen bestellen. Door massaal deze vlaggen op te hangen, zorgen we samen voor een herkenbare uitstraling in Grolloo, Papenvoort en Vredenheim. Een vlag om trots op te zijn. De vlag om uit te hangen op onze mooie evenementen.

Er zal de komende weken nog twee keer een oproep in het sportblad gedaan worden op 26 augustus en 9 september. Daarnaast zullen er ook flyers rondgebracht worden met het invulformulier. Deze kun je vervolgens inleveren bij Boerhaarshoeve Grolloo of Zuiderstraat 7 in Grolloo. 

Via deze link kun je digitaal je vlag bestellen. Uiteraard zal je ook wat berichtjes voorbij zien komen op de Facebookpagina van VDGO Grolloo.