De loopgroep start Cei-challenge (week 1)

Hoe zorg jij dat je fit blijft de komende weken? De loopgroep startte afgelopen week de Cei-challenge om elkaar te motiveren.

Nu er geen trainingen meer zijn, is het soms lastig om van de bank te komen en te gaan bewegen. Voor de lopers van SGO hebben we daarom de Cei-challenge bedacht. Voor elk half uur hardlopen of wandelen en elk uur fietsen krijg je punten. Extra (bonus) punten kan je verdienen door alle andere vormen van bewegen zoals traplopen, het huishouden doen, etc. Ook zijn er extra punten voor de meest ludieke actie.

Erik heeft deze week de bonuspunten voor de meest ludieke actie in de wacht gesleept. Het kostte hem maar liefst 2,5 (!) uur grasmaaien, met de hand. Hij maakte het resultaat extra speciaal door de letters SGO in het gras te maaien. Het bewijs zie je hieronder (goed kijken). 

Er is veel bewogen de afgelopen week door de lopers van SGO! Zo zijn er vele uren gefietst, gelopen en gewandeld. Al dan niet met speciaal beschermende kledij (zie foto). Een aantal lopers namen expres de benenwagen om eten te halen (Mariska een brood, Edith een pizza), en namen daarbij soms een lange route terug naar huis (Jeroen een potje jam). Er zijn bomen gesnoeid, geulen gegraven, geskeelerd, er is training gegeven aan collega’s. Maar er kan maar één de winnaar zijn. En voor de eerste week is dat Jeroen Doesburg. Gefeliciteerd!