SGO Fitness start met de Corona Challenge!

Doe je ook mee?

Dan ben je lid van SGO Fitness en zit je zo ineens zonder fitnesstrainingen. Komt de vraag hoe houden we ons hoge sportniveau vast? We hebben een oplossing en introduceren de SGO Corona Fitness Challenge!

Met dank aan Carolien de Vries (één van onze fitnessbegeleiders), zij heeft snel een weekschema voor verschillende niveaus in elkaar gedraaid.

Wat gaan we doen? Elke week een nieuw trainingsschema. Dat schema kun je net zo vaak doen als je zelf wilt. Discipline! Dagelijks, drie, twee of één keer per week! Of 3x per dag kan ook. Wat je zelf wilt.

Voor de uitdaging koppelen we daaraan een kleine recreatieve competitie. Die kun je de gehele week oefenen en het beste resultaat post je aan het eind van de week in onze SGO Corona Challenge App. En let wel: na deze week wordt die competitie gelijkwaardig. Iedereen kan winnen! Hoe, dat laten we later weten.

Het is de eerste keer dat we dit organiseren, dus aan het eind van de Corona periode weten we precies hoe we het hadden moeten doen. Tijdens de Challenge zijn suggesties van de deelnemers welkom.

Op onze SGO Corona Challenge App-groep posten we ervaringen en (hilarische) foto’s en/of filmpjes.

Ook meedoen?
Dat kan door een berichtje te sturen naar Roelof Dilling
(06-22408751 of rdilling@kpnplanet.nl)

Het eerste weekschema ontvang je dan per kerende post!