Vacatures SGO en Verenigkracht scan

Beste mensen,


Het gaat gelukkig weer langzaam de goede kant op met het sporten in Coronatijd. We mogen, hoewel nog steeds met beperkingen,  allemaal weer sporten. Daar worden we blij van! Hopelijk blijft dat zo de komende tijd.


Vacature secretaris
Wegens het aankomende vertrek van Hiske Andriessen als secretaris is het gezellige SGO-bestuur op zoek naar een nieuwe secretaris! Heb je zelf interesse of weet je iemand die hiervoor in aanmerking komt laat het dan heel graag zo snel mogelijk weten. Als secretaris beheer je de mailbox van SGO en maak je de agenda en verslagen van de bestuursvergaderingen. Voor meer informatie over de functie kun je altijd contact opnemen met Hiske of Hilbert. 


Vacature sponsorcommissie
Ook is het bestuur op zoek naar nieuwe mensen voor de sponsorcommissie. Heb jij zin om af en toe een klusje voor SGO te doen en vind je het leuk om met mensen te praten óf ben je handig? Neem dan contact op met Hilbert.


Verenigkracht scan
Onze vereniging functioneert op basis van een goede organisatie en het behalen van aansprekende resultaten, maar bovenal door harmonieuze samenwerking. Dit laatste noemt het adviesbureau back2basics VERENIGKRACHT. Verenigkracht is het vermogen van de leden om zichzelf te verenigen waardoor je sneller en beter tot resultaten komt. Door middel van de back2basics scan kunnen we onze verenigkracht meten. het gaat dus om een algemeen beeld van de vereniging te krijgen. 
Invulinstructie scan:

Heel hartelijk dank!
Met vriendelijke groet,Bestuur SGO